Menu

  3677 3044

Nyheder

Nye leverandører og ansigter hos Chemo Electric

Det er med stor fornøjelse, at informere Chemo Electric har overtaget Hans Følsgaard´s elektronik aktiviteter.

Chemo Electric A/S (CE) & Hans Følsgaard A/S (HF), der begge er en del af Addtech koncernen, har besluttet at CE overtager elektronik aktiviteterne fra HF pr. 1.oktober 2016. Læs mere her:

 

Læs mere...

Vigtig kundeinformation

Chemo Electric overtager ansvaret for Hans Følsgaard A/S elektronikprodukter pr. 1. oktober 2016. Kundebrev.
Se også vort opdaterede linecard (vær opmærksom på, at leverandør logoerne er klikbare og fører til en specifik hjemmeside).
Læs mere...

SUNON typenummerforklaring

SUNON producerer mange forskellige ventilatorer, blæsere og kølemoduler. Det kan derfor være en udfordring at dechifrere typenummeret, for at finde produktets beskrivelse. Følgende dokument giver en udførlig forklaring

 

Læs mere...

Nye switche i rustfri stål fra BULGIN

BULGIN Domed and Traditional Range 

BULGIN lancerer nu en ny serie robuste switche i rustfri stål alle med diameter ø12mm. Disse trykswitche er BULGIN´s mindste og kan leveres både med- og uden LED indikator, ligesom de fremstilles med enten kurvet, eller plan aktivator. Den plane type er vandtæt og alle modeller i serien er specificeret til 2A/36VDC.

Datablad

Læs mere...

Populær BRADY printer er blevet endnu bedre

Vi har en historik på mere end 30 år med salg og rådgivning inden for kvalitets opmærkningsprodukter fra Brady. En af de populære kompakte printere, er blevet lanceret i en ny og endnu bedre version.

Læs mere...

Nye højeffektive ventilatorer fra SUNON

SUNON lancerer nu en ny serie ventilatorer, baseret på EC teknologi, hvor der benyttes en børsteløs DC motor til at drive ventilatoren. Ved hjælp af et elektronisk kredsløb, kan ventilatoren tilsluttes AC og der kan opnås en reduktion af effektforbruget på omkring 80% i forhold til en traditionel AC ventilator. Ventilatorerne fås i 3 forskellige størrelser.

Læs mere...

Næste generation af MagLev® fra SUNON

SUNON er nu klar med næste generation af deres patenterede og succesfulde MagLev® ventilator serie. Den nye generation ventilatorer imponerer med et markant lavere støjniveau dB(A) og strømforbrug i forhold til forgængeren.

Læs mere...

Netkabler

Netkabler, strømkabler, powerkabler – kært barn har mange navne….
 Netkaber multinationale
Læs mere...

Chemo Electric A/S, Hassellunden 14, DK-2765 Smørum, Denmark, Tel: 3677 3044, Email: info@chemolec.dk