Menu

  3677 3044

Vækstplanen for Chemo Electric A/S er drevet af 5 overordnede strategier:


  Tilstedeværelse i markedet

Chemo Electric A/S er en kundeorienteret og salgsorienteret virksomhed. Baseret på en tæt dialog med kunderne og en grundig forståelse af deres behov, findes der i fællesskab frem til attraktive og konkurrencedygtige løsninger.

  Expect knowledge

Et dedikeret fokus på produktudvikling samt markedets konstant stigende krav til vores kunder, betyder at vores medarbejdere har stor teknisk viden og kompetence til at løse komplicerede problemstillinger. Dette betyder at vi som leverandører skiller os ud som teknologisk førende med løsninger på forkant. Vi søger konstant nye måder at øge effektiviteten og minimere omkostningerne. Dette gælder for vores valg af løsninger såvel som alle forretningsprocesser.

  Strategiske partnerskaber

For at styrke samarbejdet mellem leverandører og kunder og dermed opnå de optimale løsninger, har Chemo Electric A/S stor erfaring med og interesse i at indgå strategiske partnerskaber. Et godt partnerskab giver mulig for at alle parter får del i den gensidige gevinst dette resulterer i.

  Global support

Chemo Electric A/S har et dedikeret mål om at fortsætte med at udvide sin rolle på den globale markedsplads. Via vor medarbejder i Kina samt eget lager i Hong Kong, supportere vi både kunder og leverandører.

  Kvalitet

For at opnå succes, er det et ultimativt krav med høj kvalitet og kundetilfredshed. Derfor fokuserer vi konstant på at udvikle metoder til at forbedre, kontrollere og dokumentere kvalitet i de produkter og løsninger vi repræsenterer samt alle forretningsprocesser.

Vi ser frem til også at blive en del af din virksomheds succes.

Til toppen

Chemo Electric A/S, Hassellunden 14, DK-2765 Smørum, Denmark, Tel: 3677 3044, Email: info@chemolec.dk